Matica umirovljenika županije provela niz aktivnosti, te donijela novi program rada /FOTO/

ZA TAJNIKA IZABRAN RADOSLAV ANTUNOVIĆ

Skupština Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije zasjedala je u Velikoj, podnijeta su izvješća o radu u ovoj godini, te donijet plan rada za 2019. godinu. Umirovljenička pjevačka skupina izvela je na početku skupa državnu himnu, a odana je minutom šutnje počast umrlim umirovljenicima i poginulim braniteljima.

Vedran Neferović zamjenik požeško-slavonskog župana

-Zahvaljujem na brojnim aktivnostima koje provodite na razini županije, te u svojim općinama i gradovima, županija je do sada  davala potporu vašem radu, a tako ćemo nastaviti i ubuduće – istakao je u pozdravnoj riječi sudionicima skupštine zamjenik požeško-slavonskog župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović, te zaželio uspješan rad skupa.

Predsjednik Matice umirovljenika županije Ivan Ronta nabrojio je aktivnosti udruge kroz godinu, a to su sportski i pjevački susreti na županijskoj razini, kao i sportske aktivnosti u općinama i gradovima, te organizacija zabavno-glazbenih priredbi uz Valentinovo i blagdan sv. Kate.

Za tajnika udruge izabran je Radoslav Antunović iz Kaptola. U raspravi se naširoko raspravljalo o financijskim izvješćima i poboljšanju administrativnih rješenja za budući rad umirovljenika.

-Očekujemo potporu županije, te gradova i općina kako bi u idućoj godini nastavili redovnim aktivnostima – kazao je o programu rada predsjednik Ivan Ronta.

Nakon skupštine nastavljeno je druženje umirovljenika uz svirku i pjesmu Konrada Katića.

Foto: D. Mirković 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment