Matica umirovljenika županije provela niz aktivnosti, te donijela novi program rada /FOTO/

Autor: D.K.

ZA TAJNIKA IZABRAN RADOSLAV ANTUNOVIĆ

Skupština Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije zasjedala je u Velikoj, podnijeta su izvješća o radu u ovoj godini, te donijet plan rada za 2019. godinu. Umirovljenička pjevačka skupina izvela je na početku skupa državnu himnu, a odana je minutom šutnje počast umrlim umirovljenicima i poginulim braniteljima.

Vedran Neferović zamjenik požeško-slavonskog župana

-Zahvaljujem na brojnim aktivnostima koje provodite na razini županije, te u svojim općinama i gradovima, županija je do sada  davala potporu vašem radu, a tako ćemo nastaviti i ubuduće – istakao je u pozdravnoj riječi sudionicima skupštine zamjenik požeško-slavonskog župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović, te zaželio uspješan rad skupa.

Predsjednik Matice umirovljenika županije Ivan Ronta nabrojio je aktivnosti udruge kroz godinu, a to su sportski i pjevački susreti na županijskoj razini, kao i sportske aktivnosti u općinama i gradovima, te organizacija zabavno-glazbenih priredbi uz Valentinovo i blagdan sv. Kate.

Za tajnika udruge izabran je Radoslav Antunović iz Kaptola. U raspravi se naširoko raspravljalo o financijskim izvješćima i poboljšanju administrativnih rješenja za budući rad umirovljenika.

-Očekujemo potporu županije, te gradova i općina kako bi u idućoj godini nastavili redovnim aktivnostima – kazao je o programu rada predsjednik Ivan Ronta.

Nakon skupštine nastavljeno je druženje umirovljenika uz svirku i pjesmu Konrada Katića.

Foto: D. Mirković [FAG id=249204]

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot