Matica umirovljenika žali za propuštenim aktivnostima ove godine – članstvu čestitali blagdane

Autor: D.K.

Godina na izmaku za većinu udruga bila je izuzetno „tanka“ po aktivnostima jer je pandemija koronavirusa učinila svoje. Tako je i sa Maticom umirovljenika Požeško-slavonske županije, te njenim podružnicama u gradovima i općinama ovog kraja.

-Izostali su sportski susreti u svibnju, zatim susreti pjevačkih skupina umirovljenika županije, Katarinska zabava i drugo – istakao nam je Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika ove županije. Isto tako nije bilo ni redovnih aktivnosti u umirovljeničkim  udrugama pojedinih općina i gradova.

-Nešto  minimalno je provedeno od planiranog, a to su aktivnosti koje su bile moguće za obaviti u manjim skupinama naših članova – nastavlja nam Nenadić dodajući da su primjerice Kutjevčani uspjeli provesti jedan projekt za koji su dobili i financijsku potporu.

Stoga je iskoristio ovu priliku te članstvu, kao i svim umirovljenicima Požeško-slavonske županije zaželio sretne i blagoslovljene Božićne blagdane, te Novu 2021. godinu izrazivši nadu da će ona biti bolja od godine koja izmiče.

-Ovisno o situaciji mi ćemo nastaviti našim redovnim aktivnostima kada to  prilike dopuste –  kazao nam je na kraju Nediljko Nenadić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88