Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

MATICA UMIROVLJENIKA VELIKA: Ugostili vršnjake iz mađarskog Kaćmara gdje su Veličani nastupali

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Nakon održane izborne skupštine Matica umirovljenika općine Velika organizirala je okupljanje članstva, te su im prezentirali prošlogodišnji rad i financijsko poslovanje.
Uz to ugostili su prijatelje iz susjedne Mađarske kod kojih su pjevači i svirači njihove skupine Ledena berba nastupali nekoliko puta. Zbor umirovljenica iz Kaćmara tako im je uzvratio gostovanje, a gošće su izvele nekoliko naših pjesama. Predsjednik Matice Konrad Katić uručio je gostima zahvalnicu za suradnju.
Nakon njih sa vlastitim pjesmama, koje su ranije objavljene na dva albuma, nastupili su domaćini Ledena berba.


Na izbornoj skupštini za predsjednika je ponovo izabran Konrad Katić, potpredsjednik je Željko Jurić, a tajnica Ljuba Horvat, koja je govorila o radu u prošloj godini.


-Imamo 192 člana, učlanili smo dio mlađih umirovljenika, uredili prostorije koje nam je općina Velika dala na korištenje, te organizirali više zabavnih večeri i druženja umirovljenika – kazala je Ljuba Horvat i dodala da je najaktivnija pjevačko-glazbena sekcija Ledena berba sa niz nastupa, a sudjelovali su na sportskim i glazbenim susretima umirovljenika Požeške županije.


Rad Matice umirovljenika pozdravio je načelnik Općine Velika Robert Hofman, a predsjednik Matice Požeško-slavonske županije Slavko Glavaš najavio je županijske sportske susrete u rujnu, te glazbene u listopadu.


Nakon službenog dijela i zajedničkog ručka uslijedilo je druženje sa dosta plesa i pjesama uz svirku Konrada Katića na klavijaturama.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.