Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije nastavlja aktivnostima kao i prethodne godine /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije na svojoj sedmoj godišnjoj skupštini, održanoj u restoranu Čiča Mata u Velikoj, prihvatila je sva izvješća o radu u protekloj godini, te donijela plan rada za iduće razdoblje.

-Organizirali smo županijske sportske i glazbene susrete umirovljenika, zatim zabave za Valentinovu i Sv. Katarinu, kao i turnir u pikadu, a potporu nam je dala Požeško-slavonska županija, te općine Kaptol i Velika – istakao je u izvješću o radu predsjednik ove udruge Ivan Ronta i dodao da su nastupali na državnim smotrama pjevačkih skupina.

Planom rada za slijedeću godinu predviđen je nastavak ovakvih aktivnosti uz promjene na sportskim susretima po kojima ubuduće neće biti natjecanja u streljaštvu, dok je uvedeno natjecanje za umirovljenike u pikadu kroz koje su do sada nastupale samo žene.

-Sve pohvale vašem radu, ušli ste u program javnih potreba naše županije, tako da i nadalje neće izostati potpora aktivnostima udruge, a zahvalni smo na svemu što činite za ovaj kraj i svoje članove – istakao je u pozdravnoj riječi izaslanik požeško-slavonskog župana Željko Obradović.

Tijekom druženja umirovljenika nastupio je ženski tamburaški sastav Liberta iz Kaptola.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: