Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

MATICA UMIROVLJENIKA KUTJEVO: Okupljaju se dva puta tjedno, a omogućeno im je mjerenje krvnog tlaka

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Ante Krstanović

Godišnjoj skupštini Matice umirovljenika grada Kutjeva, koja ima oko 170 članova, nazočili su gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, predsjednik Matice umirovljenika Požeške županije Slavko Glavaš, čelnici umirovljeničkih udruga gradova i općina toga kraja, te predstavnici kutjevačkih udruga.(FOTo)
-Zahvala na vašim aktivnostima i uključivanju u događanja na području grada gdje uvijek dolazite u velikom broju – istakao je pozdravljajući skupštinu kutjevački gradonačelnik Josip Budimir, te dodao da su umirovljenici unatoč poznim godinama pokretači života u tom gradu.


Predsjednik Matice umirovljenika županije Glavaš pohvalio je rad kutjevačkih umirovljenika, te najavio jesenske aktivnosti kao što su sportski i glazbeni susreti, te zabavne priredbe.


Mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika Kutjevo otpjevao je nekoliko pjesama, a njen predsjednik Nediljko Nenadić podnio je izvješće o radu u prošloj godini.
-Organizirali smo nekoliko izleta, više druženja, pjevački zbor je nastupio na niz gradskih priredbi, sudjelovali na županijskim sportskim i pjevačkim susretima umirovljenika, a imamo okupljanja dva puta tjedno uz mogućnost mjerenja krvnog tlaka- kazao je u izvješću Nenadić dodajući neizostavnu potporu Grada Kutjeva za rad Matice.


Kutjevački župnik vlč. Josip Marić poveo je molitvu prije zajedničkog objeda sudionika skupštine.


Nakon radnog dijela tijekom druženja nastupio je glazbeni sastav Kutjevački maligani u sastavu Goran Jugović-Marko Kraljević tako da je bilo dosta plesova i veselih pjesama umirovljenika.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo