Martinjska policijska akcija rezultirala brojnim prekršajima: Rekorder 35-godišnjak s 2,13 promila alkohola, a 32-godišnjak u Jakšiću vozio 104 km/h

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnijeg stanja sigurnosti cestovnog prometa, provođene su mjere pojačanog nadzora prometa, tijekom kojih je ukupno utvrđeno 96 prekršaja.

Od 96 prekršaja toga broja ističu se sedmorica vozača koji su zatečeni pod utjecajem alkohola, 51 vozač je prekoračio dopuštene brzine kretanja, 7 njih nije koristilo sigurnosni pojas dok su 3 vozača upravljala tehnički neispravnim vozilima, a 1 osoba je upravljala vozilom prije stjecanja prava na upravljanje.

Najveća izmjerena koncentracija alkohola kod 35-godišnjeg vozača u Požegi iznosila je 2,13 promila. Najbrži među najbržima je bio 32-godišnji vozač kojeg su policijski službenici zaustavili jer je vozio 104 km/h u naseljenom mjestu, Jakšić. Od ukupnog broja počinitelja u jednom slučaju se radilo o osobi koja je višestruki počinitelji prekršaja, koji je ranije prijavljivan za prekršaje brzine.

0 Comment