Marijan Crnjac izabran za predsjednika Savjeta mladih grada Požege

Autor: D.K.

POŽEGA – Jučer je održana konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Požege, na kojoj je za predsjednika izabran Marijan Crnjac a za zamjenika Dalibor Vranić. Dužnost će obnašati u naredne tri godine uz izabrane članove, koji su potvrđeni na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Požege.

Dalibor Vranić, zamjenik predsjednika Savjeta mladih

Članovi Savjeta mladih su uz predsjednika i zamjenika predsjednika, Marijana Crnjca i Dalibora Vranića, Teodora Raguž, Ivan Legac, Daniel Majer, Ivan Svjetličić, Klara Rajnović, Aneta Marinović i Marijana Pujić.

Sjednicu Savjeta mladih do izbora predsjednika i njegovog zamjenika vodio je predsjednik Gradskog vijeća grada Požege Nino Smolčić uz kojeg su bili i njegovi zamjenici a do izbora predsjednika  sjednici je nazočio i gradonačelnik Požege Vedran Neferović sa svojim zamjenicima Marijom Pilonom i Darkom Puljašićem.

Marijan Crnjac, predsjednik Savjeta mladih grada Požege

-Nisam član niti jedne političke stranke, predsjednik sam i osnivač Požeške udruge mladih aktivista  (PUMA) koja je u zadnje vrijeme dosta aktivna i ima veoma dobre rezultate čime se društveni život među mladima itekako poboljšava. Prijavio sam se za predsjednika iz razloga jer želim podići mogućnost mladih na još jednu višu razinu a smatram da kao savjetodavno tijelo možemo jako dobro surađivati s gradom i svojim prijedlozima i savjetima pomoći – rekao je novoizabrani predsjednik Savjeta mladih Marijan Crnjac.

Dalibor Vranić, zamjenik predsjednika Savjeta mladih, trenutno je na školovanju u Austriji te se planira vratiti u Požegu jer voli svoj grad u kojemu će kako je rekao živjeti.

Prva od aktivnosti Savjeta mladih će biti organizacija Norijade koja je planirana zadnji dan škole za maturante, 20. svibnja. O tome se povela kraća rasprava u kojoj je načelno dogovoreno da bi se Norijada trebala održati na Gradskim bazenima uz DJ program. Također je zaključeno da će se pokrenuti službena facebok stranica na kojoj će se prezentirati sve aktivnosti u kojoj bude sudjelovao Savjet mladih.

Više iz kategorije