Marija Šarić preuzela časnu i odgovornu dužnost pleterničke gradonačelnice: „Ponosna sam što mogu nastaviti kontinuitet rada koji je naša sadašnja županica odradila u posljednjem mandatu“

Autor: D.K.

Antonija Jozić i službeno je predala dužnost pleterničke gradonačelnice svojoj nasljednici Mariji Šarić, a Domagoj Katić ostao je stari-novi zamjenik. Svečanost primopredaje obavljena je u Gradskoj vijećnici grada Pleternice gdje se prigodnim riječima obratila sada već bivša gradonačelnica Pleternice i novoizabrana požeško-slavonska županica Antonija Jozić koja je naglasila kako je rad njezinog tima prepoznat je na nacionalnoj razini kroz vrijedne projekte od kojih su mnogi financirani iz europskih fondova. U gotovo svim projektima sudjelovala i vodila Marija Šarić, nasljednica Antonije Jozić.

-Nastavlja se i razvija dobra priča, bez ikakve sumnje. S ponosom mogu reći da sam zaista zadovoljna s posljednjih osam godina, odnosno dva mandata na čelu grada Pleternice. Ponosan sam na sve što smo zajedno učinili za razvoj našeg grada. U tome nam je velika pomoć i desna ruka bila novoizabrana gradonačelnica Marija Šarić. Stoga nije potrebno pročitati zapisnik o primopredaji niti objasniti Mariji koji su projekti u tijeku, koji su nedovršeni, koje su mjere pokrenute. Ne treba izvještavati o financijskoj situaciji grada Pleternice jer nova gradonačelnica to vrlo dobro zna – rekla je Antonija Jozić želeći Mariji Šarić puno uspjeha u daljnjem radu i da dovrši sve projekte koji su započeli zajedno.

Antonija Jozić bivša gradonačelnica Pleternice i nova požeško-slavonska županica

-Stvorimo i nove projekte za gospodarski razvoj grada Pleternice, za razvoj socijalne infrastrukture i provedbu svih mjera iz socijalni program Pleternice i neki novi, na dobrobit svih stanovnika grada Pleternice. Ovim tempom koji smo zacrtali u proteklih osam godina, od sveg srca želim da nastavite, ako možete više i bolje – nitko nije sretniji od mene. Bit ću ponosna županica Požeško-slavonske županije, gdje će jedna od deset jedinica lokalne samouprave nastaviti tempom koji je radila do sada – dodala je Antonija Jozić.

Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice

-Čast mi je preuzeti funkciju gradonačelnice nakon osam godina zajedničkog rada i ponosna sam što mogu nastaviti kontinuitet rada koji je naša sadašnja županica odradila u posljednjem mandatu. Velika je to odgovornost, tempo je kao za Olimpijske igre, ali cijeli tim je spremna da nastavimo dalje jednako, a pokušat ćemo i bolje. Posebno smo sretni što imamo županicu kao podršku koja će, vjerujem uvijek uz nas biti i dalje. To nam je veliki vjetar u leđa da nastavimo, ali i pokušamo još više i bolje – rekla je nova gradonačelnica Pleternice Marija Šarić.

Domagoj Katić, novi / stari zamjenik pleterničke gradonačelnice

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88