Malonogometaši Katoličke osnovne škole na prijemu kod gradonačelnika

Autor: DK

POŽEGA – Požeški gradonačelnik Vedran Neferović primio je učenike petog i šestog Katoličke osnovne škole Požega, predvođene ravnateljem mr.vlč. Želimirom Žuljevićem i prof. Markom Vujnovićem, koji su ostvarili uspjeh na Državnom prvenstvu u nogometu koje je održano u Vinkovcima 5. lipnja. Učenici su osvojili treće mjesto što je među jakom konkurencijom veoma dobar rezultat.

-Čestitam na postignutim rezultatima. Uz to što ste dobri učenici u Katoličkoj školi pokazali ste da ste i jako dobri sportaši. Uvjeren sam da ćete i dalje biti dobri učenici, a nastavite se i dalje baviti sportom odgovorno pristupajući obavezama da biste sljedeće godine mogli već u sedmim i osmim razredima pokušali ponoviti ovaj uspjeh  – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

-Imamo samo 20-ak učenika u 5. i 6. razredu koji su muški od kojih smo uspjeli stvoriti jako dobru ekipu koja je treća na državnoj razini. To govori o kvaliteti njihovog rada ali njihovog trenera – istakao je ravnatelj Katoličke osnovne škole Požega mr.vlč. Želimir Žuljević.

Mladi nogometaši su u Vinkovcima proveli tri dana, a posljednji dan boravka obišli su memorijalna mjesta Domovinskog rata u Vukovaru.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: