Maligani utvrđeni kod četiri vozača, traktorista imao 3,44 promila

U petak, 6. travnja 2018., oko 15.55 sati, u mjestu Grabarje, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 53-godišnjaka koji pod utjecajem alkohola u organizmu od čak 3,44 promila upravljao traktorom marke „IMT“, koji nije bio osiguran i registriran.

Iza ponoći, u subotu, 7. travnja 2018., policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Požegi zatekli 45-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,73 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“ požeških registarskih oznaka.

Istoga dana, oko 23.55 sati, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u Badljevini zatekli 43-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,73 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka.

Policijski službenici su u nedjelju, 8. travnja 2018., oko 4.45 sati, prilikom kontrole prometa u Pakracu zatekli 37-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,82 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja  svi su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

S obzirom na čak 6 vozača koji su zatečeni pod utjecajem alkohola tijekom vikenda, od kojih su dvojica uzrokovala prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, ponovo skrećemo pozornost svim vozačima u prometu da ukoliko konzumiraju alkohol ne upravljaju vozilima.

0 Comment