Makadamske ceste u još dvije eminovačke ulice odlaze u prošlost: Intenzivnim radovima do kraja mjeseca novi asfaltni sloj /FOTO/

Autor: DK
blank

Uz izvođenje radova na obnovi odvodnje i sanaciji kolnika u odvojku Kolodvorske ulice u Jakšiću, o čemu smo ovih dana pisali, paralelno se izvode i novi infrastrukturni radovi u Eminovcima i to u ulicama Stjepana Radića i Zrinko-frankopanskoj, a na radost tamošnjih stanovnika kojim će se novopostavljenim asfaltnim slojem te ulice spojiti s Livadskom ulicom.

blank

-Vrijeme nam ide na ruku tako da ćemo u ovoj godini moći odraditi sve ono što smo planirali. Raduje me svaki centimetar novog asfaltnog sloja u našim ulicama koje nisu bile obuhvaćene obnovom i sanacijom svojih ulica. Tome se najviše raduju mještani ulica koji vide da ono što smo obećali da to i izvršavamo – rekao je načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević kojeg smo na gradilištu zatekli s njegovim zamjenikom Milom Barišićem.

Kroz razgovor s načelnikom Kovačevićem doznajemo i kako je u završnoj fazi pripremna dokumentacija za izgradnju vodovod i kanalizacije s biopročistačem kroz Cerovac i Granje koja će vrijednost radova biti veća od 9 milijuna kuna.

Foto: D. Krstanović

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: