Majstori roštilja ove subote ponovo će pokazati umijeće u Biškupcima, a za posjetitelje spremaju besplatne pečenjake!

Autor: Jelenko Topić

Lijepa gastronomsko-turistička priredba „Biškupački Chill&grill“ započeta u Biškupcima prošle godine doživjet će ovog vikenda svoje drugo izdanje. DVD Biškupci, općina Velika i Turistička zajednica te općine priređuju drugu takvu priredbu u subotu 15. kolovoza na biškupačkom trgu s početkom  u 16 sati.

Uspjeh prošlogodišnje prve priredbe zalog je dobrog odaziva i ove  godine, a brojne ekipe odmjerit će svoja umijeća u pripremi mesa za roštilj i roštiljanju  na otvorenom prostoru.

Prijave ekipa za natjecanje uz kotizaciju za svaku ekipu od 100 kuna primaju se do četvrtka 13. kolovoza na mobitel 0998350920 – ističe predsjednik DVD Biškupci Mihael Ivanović.

Posjetitelji će dobiti besplatno pečenjake koji će se tu pripremati, a po popularnim cijenama moći će uzimati meso sa roštilja i druge specijalitete.

Očekuje se  i mnogo posjetitelja tim prije da je posljednjih mjeseci izostalo mnogo manifestacija pa su ljudi željni opuštanja i dobre zabave što će ovdje imati  do kasnih noćnih sati. Tog dana je blagdan Velike Gospe pa nije radni dan tako da će mnogi mještani sela toga kraja imati slobodnog vremena.

Nastupit će glazbeni sastav Vertigo pod ravnanjem Željka Svobode koji će zabavljati posjetitelje, a najbolji majstori roštilja dobit će vrijedne nagrade organizatora i sponzora koji daju potporu organizaciji priredbe „Biškupački Chill&grill“.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »