Lovci požeškog „Jelena“ treći, K. Šebalj drugi pojedinačno, a T. Rohačeku treća nagrada za korektnost

Strijelci iz 11 lovačkih društava i streljačkih klubova iz četiri županije sudjelovali su na tradicionalnom 9. Kupu Kutjeva u lovačkom trapu na strelištu pokraj Mitrovca kojega je u čast dana grada i zaštitnice Kutjeva organiziralo tamošnje LD „Slavonac“. Oni su gađali dva puta po 10 letećih meta.

Po tradiciji već nekoliko godina pobjednici su strijelci lovne grupe Bušetina(u sastavu LD „Fazan“ Špišić Bukovica) sa 83 pogotka, drugi je „Srnjak“ iz Rastovca 78, a treći strijelci požeškog LD „Jelen“ sa 72 pogotka.

Najbolji pojedinac je Igor Vrbančić (Bušetina) ispred Krešimira Šebalja („Slavonac“ Kutjevo) i Majkla Brlasa (također Bušetina), dok su nagrade za korektnost pripale Antunu Starčeviću („Gostinac“Rešetari ), Igoru Vrbančiću (Bušetina) i Tomislavu Rohačeku („Strijela“ Bektež). Nagrade su uručili i čestitali pobjednicima predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović, dogradonačelnik Kutjeva Ivica Malnar, predsjednik  LD „Slavonac“ Ivica Pospišil i vinar Branko Mihalj.

[FGAL id=260344]

0 Comment