Lovci kutjevačkog „Slavonca“, čaglinske Vidre i „Dilja“ iz Buka zapaženo nastupili na brodskom memorijalu strijelaca – pobjednik Domagoj Gilanj /FOTO/

Autor: D.K.

Po 12. puta Lovački savez Slavonski Brod i tamošnja Lovačka udruga Posavina organizirali su tradicionalni Memorijal Ivo Stojić u disciplini trap sjećajući se svog dugogodišnjeg člana, prvog tajnika tog saveza, prvog predsjednika Posavine, te vrsnog strijelca.

Na strelištu Streljačke udruge Venator u Migalovcima okupilo se 36 strijelaca s područja četiri slavonske županije, a natjecali su se pojedinačno tako da je svaki ispalio dva puta po 25 hitaca.

Sudionici su bili strijelci lovačkih društava „Slavonac“ iz Kutjeva, odjeveni u prsluke koje im je sa grbom grada kupio njihov grad, zatim čaglinske „Vidre“, „Dilja“ iz Buka i drugi.

U završnicu memorijala ušlo je šest strijelaca, a gađali su po 15 letećih meta na metak. Ovogodišnji  pobjednik je Domagoj Gilanj(„Dilj“Buk), drugi Vladimir Baričević(„Petnja“ Sibinj), te treći Ivan Rajković, također „Petnja“, a dalje su se plasirali Dinko Lovreković(„Posavina“ Slavonski Brod), Krešimir Šebalj(„Slavonac“ Kutjevo) i  Kristijan Katušić(„Jastreb“ Babina Greda).

Šest finalista primili su male pehare i lovačke majice, te trojica prvoplasiranih velike pehare u trajno vlasništvo, a prvoplasirani Gilanj još i lovački prsluk.

Foto: D. Mirković [FAG id=275883]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek