LOVCI KUTJEVAČKOG KRAJA HUMANITARNO UZ POTPORU GRADONAČELNIKA BUDIMIRA : Meso divljih svinja daruju obiteljima u potrebi pred skore blagdane /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Po četvrti puta na poticaj grada Kutjeva lovci s toga područja članovi udruga „Slavonac“ iz Kutjeva i „Vranovac“ iz Vetova organizirali su zajednički humanitarni lov u svojim lovištima. Sudjelovalo je pedesetak lovaca tih udruga, te gostiju, a nakon okupljanja u državnom lovištu Papuk-Krndija, kojim gospodare Vetovci,  pohod su završili  na površinama također državnog lovišta Južna Krndija 1, kojim gospodare lovci „Slavonca“.

Pozdravili su ih gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, koji je zahvalio na ovom tradicionalnom humanitarnom pristupu lovaca pred Božićne i novogodišnje blagdane, te predsjednici obje udruge Dario Gotštajn i Ivica Pospišil, a u lovu je bio i predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

Cjelodnevni lov bio je izuzetno uspješan jer su odstrijelili 11 divljih svinja. Meso te divljači u povodu skorih blagdana darovat će obiteljima u potrebi na ovom području, a dodjela će biti organizirana u suradnji sa službama grada Kutjeva koji ima svoj socijalni program.

Nakon završetka lova i odavanja počasti divljači sudionici su nastavili druženje u lovačkom domu kutjevačkog „Slavonca“.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića