Lovci i njihovi gosti lovili za potporu Caritasu (foto)

Autor: Jelenko Topić

DSC_0873POŽEGA/LEŠTAT – Lovačko društvo „Jelen“ iz Požege upriličilo je zajednički gostinjski lov u lovištu kojim gospodari na padinama Papuka, a ulov je namijenjen za potporu Pučkoj kuhinji Caritasa Požeške biskupije.

Više od 60 lovaca iz više društava požeškog kraja, zatim iz Dalmacije i drugih dijelova naše zemlje, te iz Njemačke, Austrije i Slovenije odstrijelili su 9 divljih svinja među kojima je jedan vepar i dvije krmače, a meso će uoči blagdana donirati Caritasu. Među sudionicima su bili požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, saborski zastupnik Franjio Lucić i predsjednik požeškog HDZ-a Ante Šolić.

Lovnik „Jelena“ Krunoslav Budić okupio je sudionike koji su nakon lova odali počast divljači, a riječi zahvale na dobrom odazivu lovaca i gostiju uputio je predsjednik LD „Jelen“ Boris Janić.

Sudionici su kušali lovačke specijalitete koje je za ovu prigodu pripremio Mario Čačić, a tijekom druženja svirali su požeški tamburaši „Naša grana“.

Iduće subote takav lov u lovištu „Jelena“ uključujući i goste upriličit će požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, a meso ulovljene divljači također će se koristiti sa donaciju Caritasu.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: