Lovci donijeli program rada za 2016. godinu, a odličja dobila četiri člana

POŽEGA – Na redovnoj skupštini Lovački savez Požeško-slavonske županije donio je program rada za 2016. godinu, te financijski plan. Gosti skupa bili su Željko Obradović, izaslanik požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i načelnik Policijske uprave Požeško-slavonske Dario Dasović.

Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

-Program rada je uglavnom definiran statutom saveza i zakonskim propisima, a ključne su aktivnosti na područjima lovne kinologije, izobrazbe kadrova u lovstvu, ocjenjivanju trofeja, lovnom streljaštvu, lovačkoj kulturi, ekologiji, promidžbi lovstva, provođenju mjera uzgoja i zaštite divljači, te izvršavanje sanitarnog i redukcijskog odstrela, kao i na dodjeli odličja i priznanja – istakao je obrazlažući program rada za iduću godinu predsjednik Saveza Zdravko Vujnović.

Gledajući financijski prihodi su u 2016. godini planirani u iznosu od 335 tisuća kuna, a rashodi 289 tisuća.

Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog lovačkog saveza Lovački savez Požeško-slavonske županije ponovno je proglašen najboljim organizatorom državnog natjecanja lovaca u streljaštvu, a tim povodom odlikovani su zaslužni pojedinci koji su tomu dali doprinos. Hrvoje Korov primio je odličje trećeg reda, a Zvonko Miličević, Tomislav Kapl i Željko Pavić drugog reda. Odličja je uručio Zdravko Vujnović.

0 Comment

Send a Comment