Lovac Zdravko Prevendar proslavio odlazak u mirovinu, a prijatelji mu donijeli brojne darove /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

POKLONILI MU DOSTA POTREPŠTINA ZA UMIROVLJENIČKE DANE MEĐU KOJIMA LOVAČKO ODIJELO, ALI I METLA KAO ALAT ZA SLOBODNO VRIJEME

Zdravko Prevendar(65) iz Završja, poznat je kao dugogodišnji lovac i društven čovjek, a za odlazak u redovnu mirovinu priredio je veliku feštu za gotovo stotinu svojih rođaka, prijatelja i lovaca. Uz njega su naravno bili supruga Sanja, te sinovi Filip, Ivan i Mirko, kumovi i druga rodbina.

Rođeni Požežanin Zdravko po struci je krojač, radio je u konfekciji „Sloga“ do 1989. godine, a nakon toga kao stručni referent u požeškoj Kaznionici. Izuzetak je domovinski rat u kojega je otišao kao dragovoljac od prvog dana provevši do kraja 1992. godine u specijalnoj policiji, no nije iz rata otišao u mirovinu niti zatražio bilo kakve beneficije već je išao dalje raditi!

Došavši mu ovim povodom u goste, prijatelji su donijeli niz poklona među kojima je bilo onih zanimljivih i veselih. Tako je skupina prijatelja želeći Zdravku čestitati, ali se i našaliti s njime, donijela dobro zamotan povelik poklon u kojemu je bilo lovačko odijelo, te druge potrepštine za stare dane, a iz poklona je virila drška metle, kažu da mu se i ona nađe pri ruci jer smatraju da mu tako neće biti dosadno.

Čovjeku kao što je Zdravko Prevendar zasigurno ni u mirovini neće biti monotono i dosadno jer je dinamičan i društven, te je stalno među ljudima.

-Lovac sam od 1985. godine, a u društvu „Jelen“ od 1993. godine u kojemu sam bio domar i lovočuvar, a tu me privlače prije svega dobri ljudi, druženje i boravak u prirodi – kazao nam je slavljenik koji se u lovačkom domu na Leštatu najbolje snalazi na poslovima logistike dok su kolege u lovištu! Poznat je po spravljanju dobrih domaćih specijaliteta čemu kolege lovci ne mogu odoljeti.

Foto: D. Mirković [FAG id=249989]

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot