Lovac Alen Mikić drugi, Ivan Janić četvrti, Ante Vitalia peti, te Boris Janić osmi na natjecanju u gađanju meta srnjaka podno Papuka

Autor: DK

Pripremajući se za predstojeću sezonu lova na srneću divljač Lovačko društvo „Jelen“ iz Požege organiziralo je na predjelu Leštat pod Papukom tradicionalno 7. pojedinačno natjecanje lovaca u gađanju stojećih meta srnjaka, a nastupilo je 60 strijelaca iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske i Zagrebačke županije, te još iz Kanade, Slovenije, te Bosne i Hercegovine.

Oni su uputili po tri hica sa čeke i štapa u metu srnjaka udaljenu stotinu metara, pri čemu se koristili dopuštene kalibre u lovu na srneću divljač, a cilj natjecanja je bilo upucavanje bi provjera pušaka prije lova.

Sudionicima je pozdravne riječi uputio Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, a nakon natjecanje koje je obuhvatilo i raspucavanja kako bi se utvrdio realan plasman strijelaca riječi zahvale uputio je u ime domaćina predsjednik „Jelena“ Boris Janić.

Lovac Goran Novak(LD „Srndać“ Banova jaruga) je pobjednik sa 58 bodova,čime je ponovio svoj plasman prije tri godine, drugi je Alen Mikić(“Jelen“ Požega) također sa 58 bodova, a treći Krunoslav Zlomislić(„Vepar“ Aljmaš) sa 57 bodova. Organizatori su pripremili vrijedne nagrade  za 10 najbolje plasiranih sudionika, a posebno su nagrađene tri lovkinje sudionice natjecanja. Među njima su požežani Ivan Janić(„Babja gora“ Požega) sa 57 bodova na četvrtom mjestu, te Ante Vitalia peti i Boris Janić osmi(oba su iz LD  „Jelen). Lovac „Babje gore“ Jovica Gajić posebno je nagrađen jer je slavio rođendan.

Sudačka ekipa na čelu sa Požežaninom Marijom Levarom odlično je obavila svoj posao.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »
Postavke kolačića