U lokalnom derbiju bodovi Slavoniji: NK Slavonija Požega – NK Slavija Pleternica 2:1 /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA – Stadion kraj Orljave gledatelja 500, vrijeme ugodno, suci: Goran Babić, glavni, Branko Bacinger, 1. pomoćni, Jurica Šprem 2.pomoćni (svi iz Varaždina), Mladen Matić, 4. sudac iz Osijeka, Željko Sudarić delegat iz Osijeka.

NK Slavonija Požega: Mato Vasić, Antonio Kurbalić, Ivan Grgić, Josip Neruda, Mario Majstorović, Bruno Boban, Matija Sokić, Renato Nović, Ivan Jakešević, Velentino Podobnik, Ivan Smojvir, Mario Rezo, Jan Neruda, Krešimir Plešić, Marko Karačić, Luka Banić, Alen Božić i Filip Zrnčić. Kapetan utakmice Josip Neruda. Trener: Robert Špehar.

NK Slavija Pleternica: Matej Blašković, Antun Kvaternik, Matej Gomerčić, Tomislav Ognjenčić, Leo Mikić, Vinko Ančurovski, Marko Šubara, Matej Peharda, Ivan Peharda, Josip Solić, Josip Jakovljević, Ivan Petković, Mateo Itrak, Roberto Bognar, Hrvaoje Ančurovski, Matej Martinović, Robert Bojić, Dario Starčević. Kapetan utakmice Josip Jakovljević. Trener: Dalibor Bognar.

Strijelci: 1:0 Ivan Grgić (’18.) 2:0 Ivan Smojvir (’37.) 2:1 Josip Jakovljević (’92.)

Pred više od 500 gledatelja “Slavonija” je u Požegi, savladala pleterničku Slaviju 2:1. Utakmica je bila sa oštra s dosta prekida koje je glavni sudac Babić tolerirao i ne baš dovoljno sankcionirao kao i brojna prigovaranja s klupe. Da u juniore ne treba sumnjati to su potvrdile mlade uzdanice Salvonije Ivan Grgić i Ivan Smojvir koji su svojim pogodcima oduševili publiku.

Kad se mislilo da će rezultat ostati 2:0 u korist domaćina igrač gostujuće momčadi Josip Jakovljević uputio je u ’92. minuti loptu u gol domaćina.

-Znali smo da je derbi jedna posebna utakmica, praznik nogometa, a mišljenja sam da je bila korektna kako s naše tako i sa gostujuće strane. Mislim da smo zaista bili na utakmici bolji u svim elementima i da smo zaslužili pobjedu. Dečki su ostavili srce na terenu, vodili smo 2:0, na kraju smo nesmotreno dobili gol na kraju, a i mi smo mogli još pokoji dati. Mojim dečkima sve čestitke, a ova pobjeda je velika stvar. Nikada se nisam bojao niti stavljati juniore i opet ću ih stavljati – rekao je trener Slavonije Robert Špehar koji se u svlačionici pridružio fešti svojih igrača.

/Foto: D.Mirković /

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: