Letio zrakom i udario u betonski stup – od siline udarca automobil smrskan do neprepoznatljivosti (FOTO)

Autor: DK

PLETERNICA / RESNIK – Jutrošnja tragedija u Resniku pokraj Pleternice u kojoj su dvije 15-godišnjakinje, jedna iz Čaglina, a druga iz Milanluga, zavila je Požeštinu crno.

Upravljajući osobnim vozilom Passat požeških registarskih oznaka 22-godišnji vozač je izgubio nadzor nad vozilom kojom prilikom je udario u betonski rasvjetni stup. Prema svemu sudeći radilo se o velikoj brzini uz koju je i alkoholiziranost vozača dovela do velike tragedije.

Od siline udarca automobil je smrskan do neprepoznatljivosti. Automobil je gotovo tri metra iznad zemlje udario u betonski stup koji je napuknuo i nagnuo se što govori da je automobil letio zrakom i kolika je bila silina udarca.

Dvije su 15-godišnjakinje na mjestu preminule dok su vozač i njegova 20-godišnja suvozačica gotovo prošli bez većih ozljeda.

Od 4,40 do iza 12 sati Državna cesta bile je zatvorena za sav promet između Pleternice i Buka zbog provođenja očevida po završetku kojeg će biti poznato više detalja o samom uzroku prometne nesreće.

Kako neslužbeno doznajemo u vozilu se nalazilo četvero putnika, tri djevojčice i jedan mladić koji je upravljao vozilom. Mladić je, kako doznajemo, kretao se iz pravca Pleternice prema Buku te je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u betonski stup javne rasvjete.

 

Više iz kategorije