„Ledić catering“ uz domaću hranu iznajmljuje tobogan za dječje svečanosti

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – „Ledić  catering“ smješten u Njemačkoj ulici broj 1 u Požegi proširio je svoju ponudu. Uz domaće gastronomske specijalitete nabavili su dječji tobogan na napuhivanje kojega iznajmljuju za dječje rođendane i druge obiteljske svečanosti kako bi se mališani mogli zabaviti.

Navedeni tobogan oni dopremaju na traženu lokaciju, te ga napušu zrakom i pripreme za korištenje, a nakon proslave ga odvoze.

Podsjetimo „Ledić catering“  obogatio je ove godine ugostiteljsku ponudu požeškog kraja.

-Zbog brzog načina života želimo vratiti žlicu na naše stolove osobito za gablec i doručak pa svakog dana od 9 do 14 sati pripremamo jela i dostavljamo na različite adrese i to po prihvatljivim i izuzetno popularnim cijenama – kazao je tada Anđelko Ledić i dodaje da svakodnevno imaju u ponudi niz gotovih jela koja dostavljaju na tražene lokacije. Uz to dostavu  od 10 osoba na više obavljaju u bilo kojem terminu,te pripremaju i dovoze niz specijaliteta potrebnih za različite svečanosti, prezentacije, obljetnice, rođendane, dočeke gostiju u svatovima i drugo s tim da se narudžbe za catering primaju od 8 do 20 sati na telefon 099 411 4119. Koristeći pokretnu kuhinju oni mogu pripremati hranu i na drugim lokacijama ovisno o potrebama naručitelja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »