LED rasvjeta u još dva naselja jakšićke općine: Načelnik Ivica Kovačević ispunio obećanje prema Tekićanima i Bertelovčanima /FOTO/

Autor: D.K.

Sad kada je Ivica Kovačević jedini kandidat za općinskog načelnika u Jakšiću njegovi se radovi i investicije prije održavanja lokalnih izbora ne mogu pripisati predizbornima kako bi pridobio glasače na ovakav ili onakav način. Kako i sam kaže ono što je planirano to će pomoć proračunskih i drugih sredstava biti odrađeno.

-Radit ću i dalje s još većim entuzijazmom. Imam volje i dugogodišnjeg iskustva. Puno ćemo toga još raditi kako bi od naše općine napravili što ugodnije mjesto za življenje vodeći računa o što jačem razvoju gospodarstva u kojem pravcu bez predaha radim dugi niz godina koji su rezultati vidljivi – ističe Ivica Kovačević.

Što se tiče LED rasvjete ta se cjelina polako zaokružuje koja će stići u svako naselje. Uz Eminovce, Jakšić i Svetinju odrađena su naselja Tekić i Bertelovci. To su samo manji infrastrukturni radovi koji su u tijeku na području općine. Ima ih koi su u tijeku kao i onih koji su u različitim priprnim fazama vodeći računa o ravnomjernom ulaganju. Svi će doći na red. Prioriteti se nekad mijenjaju zbog različitih barijera.

-Postavili smo 57 lampi u još dva naselja, Bertelovcima i Tekiću. Iznos je investicije 215.500 kuna – ističe načelnik Kovačević koji na naš upit odgovara da nisu zaboravljene neke ulice za asfaltirat i zahtjevniji infrastrukturni radovi u mjestu Granje ali i drugim naseljima.


Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88