Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

LED rasvjeta novo ruho pleterničkog parka: Slijedi izgradnja paviljona za manje gradske aktivnosti /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | LED rasvjeta novo ruho pleterničkog parka: Slijedi izgradnja paviljona za manje gradske aktivnosti /FOTO/ Požega.eu | LED rasvjeta novo ruho pleterničkog parka: Slijedi izgradnja paviljona za manje gradske aktivnosti /FOTO/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PLETERNICA - Nova LED rasvjeta u pleterničkom parku uz popločene nove staze i teren koji je niveliran, dala je potpuno novu vizuru samom centru grada. Gardski park gotovo da se ne može prepoznati koji je sinoć privlačio pozornost mnogih prolaznika. Postavljeno je 26 LED lampi.

-Postavljanjem LED lampi završili smo segment ovogodišnjih radova u samom parku. Investicija je vrijedna 1,2 milijuna kuna od čega je 750 tisuća kuna osiguralo Ministarstvo regionalonog razvoja i fondova EU, 160 tisuća kuna  Ministarstva graditeljstva, a ostatak osigurao grad Pleternica. Projekt je pisao naš Poduzetnički centar kao i sve ostale projekte koje radimo. Siguran sam da smo ovim projektom ispunili jednu dugogodišnju želju Pleterničanki i Pleterničana koji su inzisitrali i tražili postavljanje staza u parku kao i rasvijete. To nismo mogli napraviti prije svojim sredstvima ali smo uspjeli ulaskom u EU i raspisivanjem njihovih natječaja ipak realizirati ovaj projekt - rekao je Domagoj Katić, zamjenik pleterničke gradonačelnice.

Ostala je i treća faza radova u parku, a to je izgradnja paviljona koji je planiran za manje gradske aktivnosti, poput manjih koncerata, javnih nastupa i sl. 

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.