Kutjevu treba gradonačelnik iz Kutjeva, a ne sa strane

Autor: Jelenko Topić

Predizborni skup 2.4.2014.KUTJEVO -Nije problem u Gradskom vijeću već u ljudima jer neki ljudi dozvoljavaju da drugi misle njihovom glavom umjesto njih samih- komentirao je Ivica Nikolić, kandidat SDP-HSU za gradonačelnika Kutjeva raspuštanje vijeća i nove izbore teške oko 400 tisuća kuna, koji neće donijeti gotovo nikakve pomake. Potporu su mu na predizbornom skupu prije drugog kruga izbora dali ministri Gordan Maras i Tihomir Jakovina.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras

-Suradnja se može razvijati i onda kada gradonačelnik i Gradsko vijeće nisu iz iste političke opcije kao što je to slučaj u Pakracu, a nemojte vi Kutjevčani dozvoliti da vam gradonačelnik bude netko iz Pleternice već na tom mjestu treba biti čovjek iz vaše sredine- naglasio je Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta pred više od 200 Kutjevčana gdje je kandidat Ivica Nikolić(SDP), te zamjenik Deni Pavić.

Uzvanici na predizbornom skupu

Još su bili prisutni zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik, saborski zastupnik Zdravko Ronko i drugi, a Maras je još dodao kako da se biračima prodaju magla i iluzije, kao i lažna nada  da će im pomoći Požeško-slavonska županija jer je među najsiromašnijima u državi.

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina

Ministar Jakovina je pohvalio napredak ovog kraja, te istakao potencijale u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i turizmu.

Kandidat za gradonačelnika Ivica Nikolić dao je podatke o dvadesetak projekata koji su pripremljeni i započeti naglasivši da je sve do sada učinjeno zakonito i financijski pokriveno uključujući potpore ministarstava i fondova EU. Najveći zahvati su Gospodarska zona Kamenjača teška 11,5 milijuna kuna, komunalije u desetak naselja, Kuća graševine u Kutjevu u vrijednosti od 35 milijuna kuna itd.

Poduzetnik Vladimir Bunić

Na skupu je Vladimir Bunić, poduzetnik tvrtke Projekt Adria iz Zagreba iznio svoje iskustvo sa kupovinom zemljišta u ovdašnjoj Gospodarskoj zoni gdje je pripremljena dokumentacija za gradnju pogona za preradu voća i povrća sa sušarom vrijednih 500 tisuća eura, a uz buduće energane vrijedne preko 50 milijuna kuna tu će naći posao pedesetak osoba dok će u kooperantske odnose biti uključeno oko stotinu obiteljskih gospodarstava.

Fačini, Maras, Nikolić, Pavić, Jakovina, Bunić

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot