Dođite u kutjevačko kino na kazališnu predstavu “Frozen: Zaleđeno kraljevstvo”

KUTJEVO – Za kutjevačke mališane, one koji se tako osjećaju, ali i starije generacije organizirana je popularna dječja predstava „Frozen: Zaleđeno kraljevstvo“.

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu i adaptirao ju na hrvatski jezik.

Redatelj i glumci u predstavi odvode u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu.

Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva, ova dječja kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.

U toj dječjoj kazališnoj predstavi upoznaju se simpatični likovi, a predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume.

U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom… I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Svakako bi valjalo doći 3. prosinca u 17 sati u kino dvoranu u Kutjevu i pogledati zanimljivu predstavu za koju će trebati izdvojiti 40 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Turističkoj zajednici grada Kutjeva.

 

0 Comment