KUTJEVO dobitnik međunarodne nagrade za web design – The Excellence Award Winner

Autor: D.K.

Poznato je kako kvalitetno dizajnirana web stranica pomaže u kreiranju dobrog dojma prilikom posjete zainteresiranih kupaca. Web dizajn važan je, jer utječe na to kako posjetitelji doživljavaju pojedini brend, a pružanje dobrog korisničkog iskustva, kvalitetni sadržaji i atraktivni video materijali, utječu na odluku o kupnji.   

KUTJEVO brojne međunarodne nagrade osvaja zahvaljujući vrhunskim i premium vinima. Međutim, od proteklog tjedna nagrade osvaja zahvaljujući i redizajniranoj web stranici koja privlači sve veću pažnju marketinških i digitalnih stručnjaka. U kategoriji „Hrana&piće“ KUTJEVO d.d. osvojilo je prvo mjesto za web design i web izvrsnost na međunarodnom Web Excellence Awards-u. Nagrade za web izvrsnost, ili kratko WE-nagrade, pokrenute su kako bi omogućile predstavljanje i postavile visoke standarde za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice. Misija Web Excellence Awards je prepoznati i priznati inovativnost odnosno kreativnost pružajući referentni standard izvrsnosti za ocjenu svih vrsta medija i kanala na webu. Nagrade su, ujedno, pokazatelj izvrsnosti na webu, a unutar više kategorija predstavljene su istaknute web stranice, projekti web marketinga, videozapisi, web aplikacije za mobilne uređaje, kampanje za društvene medije koje su kreirale digitalne i kreativne agencije, dizajneri, kreatori, freelanceri i poduzetnici širom svijeta.

Redizajnirana web stranica te atraktivna online vinoteka, predstavljaju jedinstveno online mjesto na kojem se brzo i jednostavno može pronaći sve potrebno za najdraži ritual – uživanje u vrhunskom vinu. Web stranica sadrži cjeloviti pregled svih linija vina vinarije čija proizvodnja seže u daleku 1232. godinu. “Želja nam je potaknuti interaktivnost posjetitelja te putem pretplate na naš newsletter vjernim kupcima ponuditi vina po promotivnim cijenama, ujedno i niz informacija o novim berbama, zanimljivostima vezanih za proizvodnju te proces stvaranja vrhunskih vinskih priča. Efikasno pretraživanje prilagođeno je svim posjetiteljima kojima se uz jednostavnu registraciju omogućava brza kupovina. Osim vinarije, komuniciramo i informacije važne za poslovanje poslovnih jedinica vezanih za poljoprivredno-prehrambenu proizvodnju”, poručuju iz KUTJEVA d.d.

Web stranica optimizirana je za sve uređaje, a ističe se tonom komunikacije kojim se obraća široj javnosti, pružajući preglednu i detaljnu prezentaciju cjelokupne ponude. Nagrađeni web site, ali i atraktivnu ponudu vina pregledajte u sklopu online vinoteke na www.kutjevo.com/webshop gdje se nalaze i mješoviti poklon paketi vrhunskih i premium vina.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88