Kutjevo d.d. svakom radniku isplaćuje tri tisuće kuna nagrade za radne rezultate: “To je zahvala svim našim radnicima za izniman trud i uložene napore”

Autor: DK

Nakon povećanja plaća radnicima na nerukovodećim radnim mjestima od 1. lipnja 2018. godine, o čemu smo već pisali, POGLEDAJ OVDJE, Kutjevo d.d. odlučilo je svoje radnike nagraditi sa po tri tisuće kuna za postignute radne rezultate u 2018. godini.

Kako doznajemo, nakon isplate božićnice u iznosu od tisuću kuna svakom radniku (750 kuna na tekuće račune radnika i 250 u proizvodima Društva) isplata nagrade za radne rezultate izvršit će se u petak 21. prosinca 2018. godine. Komentar za isto potražili smo i u Upravi našeg najvećeg gospodarskog subjekta:

-Nakon niza aktivnih mjera koje smo u poslovnoj 2018. godini poduzeli da Kutjevo d.d. poveća svoje tržišne udjele i profitabilnost na što smo posebno ponosni, odlučili smo postignute poslovne rezultate podijeliti sa nama onima najbitnijima – svojim radnicima. Isplata nagrade za radne rezultate zahvala je svim našim radnicima za izniman trud i uložene napore, a kako je pred nama iznimno izazovna poslovna 2019. godina sigurni smo da će ista nagrada biti samo još dodatni poticaj, obveza i odgovornost da radimo još više i još bolje – stoji u kratkom odgovoru na naš upit kojeg smo dobili iz Uprave Kutjeva d.d. koji potpisuju Josip Ređo, predsjednik i Dino Galić – član Uprave Kutjeva d.d.

Kutjevo d.d. samo je još jedna u nizu tvrtki koje su nakon izmjene „Pravilnika o porezu na dohodak“ koje su stupile na snagu 1. prosinca ove godine kojim je ukupna godišnja isplata neoporezivih primitaka sa dosadašnjih 2.500,00 kn po radniku povećana na 7.500,00 kn, odlučila svoje radnike dodatno nagraditi što može biti samo primjer i drugim gospodarskim subjektima da napokon na prvo mjesto počnu stavljati ono najbitnije, njihove vrijedne radnike.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »