Kutjevo d.d. na sajmu ProWein 2019. u Düsseldorfu izlaže redizajnirane linije vina – u Bad Homburgu posjetili tvrtku Budimir

Autor: DK

Najveća hrvatska vinarska kuća i najveći hrvatski izvoznik vina, Kutjevo d.d., koja u ukupnom hrvatskom izvozu sudjeluje s udjelom oko 60 posto, i ove godine će u Düsseldorfu, na međunarodnom sajmu vina ProWein 2019. koji se održava od nedjelja, 17. do utorka, 19. ožujka, predstaviti svoje vrhunska vina namijenjena izvozu na njemačko i europsko tržište.

Među vinima koja će se kušati na ProWeinu u Düsseldorfu je i redizajnirana linija vina De Gotho, premium vina linije Maximo i Rose u u magnum pakiranjima koja su namijenjena za gastro ponudu vrhunskih restorana, kafića i visokokategornih hotela.

Prije dolaska na ProWein, vodstvo Kutjeva d.d. predvođeno direktorom prodaje vina Hrvojem Krnjevićem, voditeljem izvoza Damirom Vondračekom, pomoćnikom voditelja izvoza Petrom Silovićem te glavnim enologom Ivanom Marinclinom, u Bad Homburgu su posjetili su najvećeg uvoznika hrvatskih vina Petra Budimira s kojim su razgovarali o proširenju asortimana ponude i povećanju prodaje vina Kutjeva d.d. u Njemačkoj i Europi.

Prema riječima voditelja izvoza Kutjevo d.d. Damira Vondračeka Kutjevačka vinarija bilježi stalni rast izvoza vina ne samo u Njemačku i Europu već i šire. U odnosu na prošlu godinu, izvoz vina te vinarije, , povećan je za više od 25 posto.

Za kraj istaknimo kako vinarija Kutjevo d.d. izlaže na vlastitom štandu u sklopu izložbenog prostora kojeg organizira Hrvatska gospodarska komora a kojeg bi u nedjelju trebao posjetiti i hrvatski premijer Andrej Plenović.

Izvor: fenix-magazin.de

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: