Kutjevo d.d. i Krčma Zlatni Lug predstavili Slavoniju u najljepšem svjetlu na “Danima hrvatskog turizma, Hvar 2018.”

Na Danima hrvatskog turizma na otoku Hvaru Kutjevo d.d. i Krčma Zlatni Lug predstavljali su Požeštinu i Slavoniju u najljepšem svjetlu. Dani hrvatskog turizma 2018. je najveće okupljanje turističke struke u sklopu kojih se ove godine obilježava 150 godina turizma. Ove je godine rekordna posjećenost turističkih operativaca iz svih dijelova Hrvatske među kojima dominiraju predstavnici iz Požeštine, oni koji predstavljaju Kutjevo d.d. sa svojom nadasve poznatom vrhunskom kapljicom i Krčmu Zlatni lug, Thomas i Leo Pandžić te Marijan Bek i njihov prijatelj, “doktor” gastronomije Branko Ognjenović.

Nije trebalo niti sumnjati da će Slavonci, predstavnici Kutjeva d.d. i Krčme Zlatni Lug pokazati ono najbolje. Bogati gastronomski stol sa suhomesnatim domaćim delicijama uz vrhunsku kapljicu vina plijenili su pozornost brojnih posjetitelja i turističkih djelatnika kojima su ljubazni Slavonci bili na usluzi na svojstven način, široke duše i slavonskog srca.

O protekloj turističkoj sezoni koja je bila iznimno uspješna uz izazove nešto je više rekao predsjednik Turističke zajednice Hrvatske naglašavajući kako je stvorena prednost u dolascima i noćenjima.

-Hrvatska je danas jedna od top svjetskih turističkih destinacija. Budimo i dalje hrabri, kreativni, kvalitetni, pokažimo najbolje. Budimo skromni i ponizni kao što su bili naši nogometaši i uspjeh neće izostati – rekao je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Foto: M.B. 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

0 Comment