Kutjevčanima primat četvrti put

Autor: Jelenko Topić

KAPETANOVO POLJE –  Lovačko društvo „Fazan“ iz Pakraca bilo je na strelištu pokraj Kapetanovog Polja po šesti puta domaćin natjecanja lovaca u gađanju letećih meta- disciplina trap. Nastupilo je stotinjak strijelaca u 16 ekipa s područja Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske županije, te Varaždinske županije.

U ekipnoj konkurenciji po četvrti puta uzastopno pobijedili su strijelci „Slavonca“ iz Kutjeva u sastavu: Željko Starčević, Željko Šilhan, Dražen Miličević, Krešimir Šebalj, Ivica Pospišil i Petar Miloš. Oni su imali 30 pogodaka, drugi su strijelci „Vidre“ (Čaglin) sa 29, domaćini „Fazan“ sa 27, zatim pakračka „Košuta“ 26, te „Kobac“ (Bartolovec) sa 25 pogodaka. Tri prvoplasirane ekipe iz ruku predsjednika „Fazana“ Josipa Delorencija primile su pehare, kao i pojedinačni pobjednici.

Kod pojedinaca  prvoplasirani je Matej Minarik („Vidra“ Čaglin), drugi je Ivan Grbić („Vranovac“ Vetovo), te trećeplasirani Darko Koprić („Kobac“ Bartolovec).

Josip Savi, član domaćina „Fazana“ , Tomislav Rohaček („Strijela“ Bektež) i Hrvoje Bingula (Dežanovac) najbolji su u fair playu pa su im pripale nagrade sponzora među kojima su Usluga Pakrac, Soboslikar Špiranec Požega, Li-mont iz Varaždina, Grgić bravarija iz Pakraca, Vinarija Ćasić i drugi.

Voditelj lovno-gospodarske osnove LD „Fazan“ Stjepan Špiranec Štef ističe da je najveći doprinos organizaciji natjecanja dao njihov lovnik Zdravko Savi, koji je izuzetan lovački entuzijasta ovog kraja.

/Foto by Jelenko Topić/

no images were found

Više iz kategorije