Kutjevčani upisali uvjerljivu pobjedu protiv Jadrana i osigurali ulazak u treću ligu: “Načeo” ih Filip Nemec, a visoku pobjedu osigurali Marin Majetić i Luka Banić

Kako prenosi sportalo.hr sve nogometaši Kutjeva očekivano su upisali uvjerljivu pobjedu protiv Jadrana. Razlika u kvaliteti je jednostavno bila prevelika za bilo kakav drugačiji ishod. Goste je “načeo” Filip Nemec iz kaznenog udarca, a posao su zaključili Cerovčani, Marin Majetić i Luka Banić, svaki s po dva pogotka. Kutjevo može slaviti, u sljedećoj sezoni na prekrasnom sportsko rekreacijskom centru igrat će se trećeligaški nogomet!

Kapetan Kutjeva Ante Budimir je za sportalo izjavio kako je to bila jednosmjerna utakmica svih 90 minuta.

-Iako su ovakve utakmice protiv protivnika iz donjeg dijela tablice najteže mi smo ih na vrijeme otvorili s dva pogotka tako da nam je bilo puno lakše. Mislim da je razlika u kvaliteti i spremi daleko na našoj strani što je rezultat i pokazao. S ova tri boda mislim da smo napravili još jedan veliki korak prema trećoj ligi što smo i zaslužili igrama tijekom cijele sezone. Gostima čestitke na fer i korektnoj igri. Mojim dečkima također čestitke na cijeloj sezoni i nadam se da ćemo već sutra moći proslaviti povijesni uspjeh našega kluba koji čekamo dugih 25 godina – rekao Ante Budimir.

Foto: FB NK Kutjevo

0 Comment