Kutjevčani s gradonačelnikom Budimirom u blagdanskom raspoloženju uz medicu, kuhano vino i pečene girice (foto)

Autor: D.K.

IMG_6810KUTJEVO – Po prvi puta u Kutjevu je na Badnjak upriličeno druženje građana s gradonačelnikom Josipom Budimirom kojom prigodom im je na Trgu graševine, ispred gradske kuće, ponuđena rakija medica, kuhano vino i pečene girice. Lijepo i ugodno vrijeme brojni građani Kutjeva iskoristili su kako bi se susreli sa svojim prijateljima i rodbinom zadržavajući se pokraj postavljenih štandova na kojima je bila ponuđena blagdanska delicija  – pečene girice. Ugodnoj atmosferi i blagdanskom raspoloženju pridonijele su prigodne pjesme.

-Ovo je prvi puta da organiziramo ovako nešto. Želja mi je da ovo postane tradicija i da se odazove još veći broj građana kako bismo se u ovim blagdanskim danima malo opustili i zaboravili na svakodnevicu. Predbožićni dani i jesu za obiteljsko okupljanje, a mi smo svi kao građani Kutjeva jedna velika obitelj. Trebamo njegovati tradiciju i čuvati naše stare običaje posebice u ovim našim najradosnijim blagdanskim danima Božića kada bi se trebao osjetiti poseban duh zajedništva – rekao je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir koji je sa svojim zamjenikom Ivicom Malnarom proveo ugodno vrijeme u razgovoru i dobrom raspoloženju sa svojim sugrađanima kojima se nakratko pridružio i čaglinski načelnik općine Dalibor Bardač, slučajno ili ne, ali je u svakom slučaju bio dobro došao.

no images were found

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot