Kutjevčani i Posušani odigrali neriješeno 1:1 (FOTO GALERIJA)

Autor: DK

KUTJEVO – Igralište ŠRC Kutjevo. Gledatelja 500. Glavni sudac: Bruno Banožić

STRIJELCI: 1:0 – Mario Matijević (’37)  1:1 Josip Galić Galan (’76)

NK KUTJEVO – Antonio Romić, Stipo Jelušić, Zlatko Hora, Mario Majstorović, Milan Marčinović, Josip Budimir, Luka Kordić, Ante Budimir, Ante Paulić, Andrej Botički, Stjepan Adžić, Marko Ilić, Andrej Egner, Tomislav Leopoldović, Tomislav Lukačević, Antonio Ređo, Dubravko Soldo, Ivan Uvalić, Vinko Kljaić

NK POSUŠJE – Jozo Đerek, Karlo Pišković, Mario Bakula, Franjo Ćuže, Marko kukić, Ivan Jurišić, Hrvoje Čuić, Zdenko Bilać, Ivan kovač, Danijel Begić, Bože Bešlić, Marko Galić, Josip Galić Galan, Franjo Duspara, Andrija Mitar.

Posušku plavo-bijelu nogometnu momčad u Kutjevu je dočekali su domaćini Kutjevčani s kojom su u bormenoj i žustroj utakmici odmjerili snage što je u konačnici rezultiralo neriješenim rezultatom 1:1. Dok su neki govorili da je to najbolje mogući rođendanski rezultat gosti iz Posušja s kojima smo sjedili na tribinama rekli su da bi im bilo draže da su odnijeli pobjedu.

I jedna i druga ekipa imale su dosta prilika za postizanje pogodaka, a lopta kao da ovoga puta nije htjela da završava u mrežama gola. Svaku priliku i upućenu loptu prema golu, iako nije bilo pogotka, publika, koja je popunila tribine, nagrađivala je pljeskom.

Nakon odigranog susreta domaćini su upriličili druženje s gostujućom momčadi i njihovim predstavnicima s kojima je bio i načelnik općine Posušje Branko Bago. Svi su zajednički prisustvovali i na koncertu Miroslava Škore s kojim su zajedno zapjevali.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: