Kutjevčani otvorili ne samo podrume već i srce /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Kutjevačani su po ko zna koji put pokazali da su dobri domaćini. Nije ih mogla ni pandemija korona virusa spriječiti da otvore svoje srce i da dočekaju goste na Festivalu graševine onako kako samo oni znaju. Okolnosti su ograničile Festival na održavanje nešto skromnijeg programa nego prijašnjih godina.

Nekada izuzetno sadržajan ove godine Festival graševine sveden je na održavanje nekoliko radionica i obilazak više kutjevačkih vinarskih podruma pod nazivom Dan otvorenih vrata.Takav sadržaj nije ovisio o njihovoj volji već preporukama i zabranama nadležnog Stožera civilne zaštite. A kada je riječ o podrumima tu se Kutjevčani snalaze izvrsno.

Ostali su ovoga dana pomalo iznenađeni kada su se na vratima njihovih podruma pojavili brojni gosti iz svih krajeva naše zemlje. Kao da su čekali priliku da se nakon višemjesečne izolacije pojave u Kutjevu i uživaju u vrhunskim graševinama. Podrume su otvorili obitelji Krauthaker,Tandara, Sontaki i Kutjevo d.d. , a kao i prethodnih godina pokazali su se izuzetno gostoljubivim domaćinima.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88