Kutjevčani dobili novog trenera – Stjepana Mađarića iz Belišća

Autor: D.K.

Seniori kutjevačkog nogometnog kluba dobili su novog trenera. Trening je već jučer vodio novi šef struke Stjepan Mađarić iz Belišća. Krešo Posedi kao pravi vojnik kluba ostaje u stručnom stožeru te će uz novog trenera nastaviti stjecati potrebno iskustvo i znanja. Nakon preuzimanja momčadi Posedi je ostvario rezultatski pomak i osvojio 5 bodova no iza toga je uslijedila negativna serija od tri poraza u nizu pa čelnim ljudima kluba nije preostalo drugo nego potražiti provjereno trenersko ime.

Izbor je pao na Stjepana Mađarića, iskusnog i prokušanog stručnjaka koji je svoju nogometnu afirmaciju ostvario još kao igrač da bi u istom smjeru nastavio i kroz trenerske vode treniravši brojne slavonskobaranjske klubove, a prošao ih je puno u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri gotovo od prvog do zadnjeg ranga.

Nisu mu bile strane ni reprezentativne akcije u kampovi, a posljednji trenerski zadatak je imao u susjednoj Orahovici gdje je imao misiju stabilizacije kluba koju je odradio besprijekorno tako da će pred njim biti sličan zadatak i u Kutjevu. Klub se tako nakon mladih i perspektivnih trenera odlučio na iskusno i provjereno ime i stratega bogatog iskustvom u ovakvim situacijama koji sigurno može pokrenuti momčad i osigurati mirnu i stabilnu sezonu kutjevačkih Zelenih.

– Nikada se nisam bojao izazova i svi ovi problemi koje klub trenutno ima su meni rješivi i ne čine se nedostižnima. Kao nekome tko je imao teži životni put još od ratnih dana pa kroz brojne misije spašavanja klubova koji su se nalazili u teškim situacijama smatram da imam dovoljno znanja, iskustva i sposobnosti zadovoljiti želje čelnika kluba. Ja u sportu priznajem samo rad, red i rezultat pa zato krećemo odmah raditi kako bismo na koncu svi bili sretni i zadovoljni – rekao je novi trener Stjepan Mađarić i krenuo odmah na upoznavanje s ekipom i pripremu za gostovanje u Valpovu koje će njemu osobno biti veliki izazov jer se radi o klubu s njegovog životnog terena.

Kutjevo će u narednom kolu gostovati u Valpovu i bit će to utakmica s puno težine jer su oba kluba u sličnoj situaciji i nedaleko od posljednjeg mjesta pa je svaki bod u ovakvom susretu iznimno bitan, a nakon toga neće biti puno odmora i vremena za upoznavanje i uigravanje jer u srijedu na ŠRC Kutjevo stiže Slavonija iz Požege na županijski derbi.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88