Kutjevački trener Marko Žigić dočekuje na Športsko – rekreacijskom centru Kutjevu neugodnog protivnika

Autor: D.K.

Novi trener nogometaša Kutjeva Marko Žigić nije imao uspješnu premijeru u Trećoj HNL istok na gostovanju u svom Jelisavcu gdje je uz solidnu predstavu ipak sve palo u vodu u samo tri minute nepažnje Zelenih. Prilika za bolji rezultat je bilo. Igrači nisu dobili adekvatnu nagradu za svoj trud no danas je nova prilika za osvajanje bodova u debitantskom nastupu trenera Žigića na ŠRC Kutjevo na kojemu gostuju Zeleni iz Čepina.

Iako prema tablici gledano protivnik nije za poželjeti, nema vremena za biranje pa je svaka utakmica do kraja jesenskog dijela kvalifikacijska i svaki bod može itekako poboljšati krvnu sliku i podići moral koji je prilično poljuljan zbog dugog posta od osvajanja tri boda.

Zadnji i jedini puta je svladana Vuteks Sloga koja se budi te s dvije pobjede sustiže našeg predstavnika pa su sada te dvije momčadi poravnate na začelju sa sedam osvojenih bodova.

Kutjevčani neće još ovo kolo moći računati na usluge Josipa Budimira koji odrađuje drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona i vjerojatno povrijeđenog stožernog igrača obrane Filipa Nemeca dok bi svi drugi trebali biti na dispoziciji treneru Žigiću.

Kod gostiju nema suspendiranih igrača, drugo mjesto na ljestvici i dugogodišnji odlični rezultati Čepina upućuju da se radi o momčadi koja itekako zna igrati na rezultat, ali nije nepobjediva.

Nažalost utakmica se neće igrati pred gledateljima, a jedini nedjeljni susret 15.kola počinje u 14 sati.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek