KUP PASA GONIČA ISTOČNE HRVATSKE: Pobjednik domaći Silvio Šarić ispred Virovitičanina i Požežanina

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/NOVI JANKOVCI – Lovački savez Vukovarsko-srijemske županije organizirao je tradicionalni 4. Kup Slavonije u radu pasa goniča glasnog gona na divlju svinju u gateru, a uspješan domaćin natjecanja po drugi puta  bilo je na terenima svoga lovišta Lovačko društvo „Orao“ iz Novih Jankovaca. Nastupili su vlasnici lovačkih opasa goniča iz četiri županije Istočne Hrvatske pri čemu je iz nepoznatih razloga izostao nastup lovaca Brodsko-posavske županije iako je dobro poznato da oni imaju kvalitetne pse u ovoj kategoriji natjecanja.

Ekipni pobjednik je Lovački savez Virovitičko- podravske županije, drugi su domaćini, te treći predstavnici Požeško-slavonske županije.

Među pojedincima najbolji je Silvio Šarić iz ekipe domaćina, drugoplasirani  je Mario Dušak i treći Ivica Beščec(oba s područja Virovitičko-podravske županije).

S područja Požeško-slavonske županije nastupili su Ivica Kekelić iz Kneževca kraj Čaglina i Robert Sakoman iz Biškupaca. Pri vrhu se plasirao pas vlasnika Roberta Sakomana tako da je ta ekipa ukupno ostvarila treće mjesto. Voditelj požeške ekipe bio je Damir Grujić iz Gaja, inače predsjednik Povjerenstva za kinologiju požeškog Lovačkog saveza. 

 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88