KUP DUBRAVE U STRELJAŠVU: Maja Grdiša podigla osobni rekord, Požežani treći 

Autor: Jelenko Topić

Kup u streljaštvu Maja GrdišaPOŽEGA/DUBRAVA – Ovog vikenda u  Dubravi je održan 19. Kup Dubrave samostrelom field za seniorke, seniore i juniore. Natjecanje je ujedno bilo 1. Kvalifikacijsko natjecanje za odlazak na 12. Europsko prvenstvo u Zürich (Švicarska).
Nastupili su svi najbolji hrvatski strijelci, kao i članovi Streljačkog kluba”Požega”. Prvoga dana natjecanja vrijeme je bilo malo vjetrovito, ali je postignuto nekoliko izvrsnih te puno odličnih rezultata. Požežanka Maja Grdiša ponovo je postavila osobni rekord sa 848 krugova, dok je drugi dan pogodila 847 krugova i popravila svoj ukupni rekord za dva kruga koji je sada 1695 krugova, te postigla dvije norme za predstojeće Europsko prvenstvo i osvojila treće mjesto pojedinačno kod žena.

Osim Maje nastupili su još i Ivica Tomljanović koji je gađao samo prvi dan, te Josip Vlainić kome je ovo bio prvi nastup samostrelom na otvorenom. Ekipno SK “Požega” je treća.
-Za dva tjedna pred strijelcima je Prvenstvo Hrvatske i 2. izborno natjecanje koje se održava također u Dubravi-kazao nam je trener Petar Bosanac.

Foto: SK Požega

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: