Kuhanje s lakoćom na uređajima najpoznatijih svjetskih proizvođača

Autor: D.M.

Tvrtka Jelušić d.o.o. iz Kaptola bilježi sve bolje rezultate poslovanja. To je naročito izraženo u zadnjih godinu dana kada je otvoren prezentacijski salon s najsuvremenijom opremom za gastronomiju i ugostiteljstvo svjetski poznatih proizvođača. Zainteresiranima se, po dogovoru, demonstrira i praktičan rad na uređajima. Tvrtka se uspjela nametnuti ne samo kao prodajno već i edukacijsko središte sjevernog dijela Hrvatske za korištenje profesionalne kuharske opreme. Prezentacije koje se u pravilu održavaju početkom svakog mjeseca popunjene su do posljednjeg mjesta. Tako je novouređeni izložbeno – prodajni salon postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica.

Na prezentacijama Zlatko Škara, hrvatski top chef, pokazuje kako se sa lakoćom pripremaju jela na profesionalnim uređajima nove generacije, u parno-konvekcijskoj pećnici i nagibnoj pečenjari njemačkog proizvođača MKN-a čiji je predstavnik, Ludwig Spiegel došao vidjeti kako to radi jedan od njihovih ponajboljih partnera. Nije krio zadovoljstvo onim što je vidio.
Riječ je o profesionalnim uređajima koji spajaju više njih u jednom. Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Sve to može obaviti jedna osoba bez većih kulinarskih znanja. Uređaj se može programirati za izradu stotinjak jela. Svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. I na kraju uređaji se sami peru uz napomenu da je to jedina nagibna pečenjara na svijetu koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata. Pranje obavi za nevjerojatne dvije minute, što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji. Takvim pripremanjem hrane u navedenim uređajima smanjuje gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna te je smanjen kalo. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica.
Jelušić d.o.o. je tvrtka specijalizirana za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je godinu dana.

Servis opreme kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od sedam godina. Sve to ne bi bilo moguće bez vrsnih servisera i velikog skladišta rezervnih dijelova.

Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju u obukama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta. Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do pet godina.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek