Kuglači požeške Ine pobjednici prvog Memorijala Slavko Pandžić /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Kuglački klub Zlatni Lug iz Požege, za kojega je dugi niz godina nastupao pokojni Slavko Pandžić, organizirao je na požeškoj Gradskoj kuglani prvi Memorijalni turnir Slavko Pandžić odajući mu tako počast, a nastupilo je 12 kuglačkih ekipa ovog kraja. Igralo se po sustavu 4 puta po 30 čunjeva.

Pobjednik turnira je Ina(Požega) sa 528 oborenih čunjeva pa im je pobjednički pehar uručio gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić.

-Drago mi je da imate dobre uvjete za rad u ovom objektu, a lijepo je do ste se na ovaj način sjetili svog dugogodišnjeg kolege – istakao je čestitajući pobjednicima gradonačelnik Glavić.

Drugoplasirani je KK Nove nade, a treća Croatia sa 505 oborenih čunjeva, a pehare su im uručili unuci pokojnog Slavka Teo i Leo Pandžić.

Pobjednička momčad Ine nastupila je u sastavu: Hrvoje Bakić, Nenad Vasić, Filip Filipović i Dražen Tadijanović.

Predsjednik KK Zlatni Lug Slave Nuhanović uručio je Thomasu Heinzu Pandžiću sliku i originalnu iskaznicu kluba pokojnog oca Slavka.

-Hvala svima koji razvijaju ovaj sport, a pogotovo mladima koji ga prihvaćaju i nastavljaju tradiciju kuglanja – kazao je u ovoj prigodi Thomas Heinz Pandžić.

D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek