Kuglači Požege pobjednici turnira Tomislava Pranjkovića ispred KK Nove nade i Obrtnika

Autor: Jelenko Topić

Kuglački klub Obrtnik iz Požege organizira je na požeškoj Gradskoj kuglani 30. Memorijalni  turnir Tomislav Pranjković sjećajući se tako hrvatskog branitelja i svog nekadašnjeg igrača koji je tragično stradao na Papuku prije tri desetljeća. Pokrovitelji turnira su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Požeško-slavonska županija i Grad Požega.

Prilikom svečanog otvaranja obitelj pokojnog Pranjkovića, sudionike i goste pozdravio je predsjednik KK Obrtnik Željko Domazet ističući da su se i ove godine odazvali klubovi s područja županije.

-Ovo je najstariji turnir, te plemenita sportska manifestacija kojom ste doprinijeli da se ime vašeg igrača ne zaboravi – kazao je u ovoj prigodi zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha. Potporu organizaciji dalo je Ministarstvo branitelja.

-Trebamo se svake godine klanjati našim žrtvama, a ovakve događaje uvijek ćemo podupirati – istakao je izaslanik ministra branitelja Dinko Tandara. Hicem na stazi kuglane turnir je otvorio gradonačelnik Požege dr. sc. Željko Glavić.

-Kuglački klub Obrtnik se dokazao sportskim rezultatima i ovom lijepom manifestacijom, a turnir je prilika da sjećanje na Tomislava Pranjkovića traje dugo – naglasio je gradonačelnik Glavić.

Nakon natjecanja proglašeni su pobjednici kojima je zamjenik požeškog gradonačelnika dr. sc. Borislav Miličević uručio pehare. Prvo mjesto pripalo je KK Požega sa 548 poena, drugi je KK Nove nade sa 526 i treći Obrtnik sa 521 poenom.  Prijelazni pehar preuzeo je pobjednik KK Požega.

-Ovim turnirom ostaje sjećanje na viteza Pranjkovića, a svi ste tomu dali svoj doprinos – rekao je zatvarajući priredbu zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot