Kućica s bazenom idealna destinacija za odmor u turističkom kompleksu Schön blick u Vetovu uz domaće gastro delicije i druge sadržaje /FOTO/

Autor: D.K.

U oazi dobrih okusa, prirode i vrhunske usluge, restoranu i prenoćištu, Schön blick u Vetovu proširena je ponuda. Za one koji ove godine, iz ovih ili onih razloga, neće otputovati na jednu od jadranskih  destinacija idealna prilika je odmoriti se u srcu Zlatne doline, u okruženju papučkih obronaka i nepreglednih vinograda koji daju posebne čari tome kraju.

Jedinstvena je prilika, ali i privilegija svakom tko se odluči provesti duži ili kraći odmor boraviti u više nego ugodnoj „kućici“ uz koju je smješten bazen te uz kupanje iskoristiti slavonske zrake sunca u prirodnom okruženju za ljepši ten i izgled.

Za ugodu i prirodne ljepote okruženja pobrinule su se mlade gazdarice Josipa i Anita te njihova radišna majka Ljilja i samozatajni otac Jozo.

Da vam što ugodnije bude i da se osjećate kao kod svoje kuće svoj doprinos daju vrijedni i susretljivi konobari, Luka, Bruno, Jure te Dominik koji će vam donijeti hladne napitke, a onim malo većim ljubiteljima gastro delicija ta će želja biti ispunjena.

Što trebate učiniti!? Donijeti pravu odluku u pravo vrijeme i odlučiti potražiti ugodne trenutke za tijelo i dušu u zelenoj oazi mira – u turističkom kompleksu Schön blick u Vetovu.

Nije potrebno puno riječi trošiti i opisivati sve prepoznatljiviji Schön blick, koji je turistički kompleks poznat i izvan Požeške kotline, kako u Hrvatskoj tako i izvan nje. Putnici namjernici koje su slasni mirisi doveli samo jednom do Schön blicka, redovito se vraćaju.

Prirodno okruženjem, bazen za rashlađenje i ali i nešto za gastro ljubitelje. Bogat jelovnik tradicijskih slavonskih jela, više nego izvrsnih suhomesnatih i mesnih plata pripremljene na roštilju i razni odresci sa ili bez umaka uz sezonske i druge salate veliku ponudu ribljih specijaliteta poput, fiš paprikaša i raznovrsnih riba pripremljenih na razne načine te šarana na rašljama, u ponudi su i slastice poput štrudli, palačinki, orahnjača, makovnjača i i i …..

Slobodno se može reći kako vlasnice turističkog kompleksa izgradnjom bazena idu u korak s vremenom. Potrebu gostiju i posjetitelja osluškuju i čuju. Uz svakodnevnu uslugu koja se nudi u restoranu redovito se održavaju u elegantno uređenoj dvorani razne proslave, od rođendana, maturalnih zabava, svatova, krštenja, pričesti, krizmi…. Nikako se ne smiju zaboraviti niti usluge cateringa koje također pruža Schön blick i za kojim je sve veća potražnja.

Kvaliteta restoranske usluge je prepoznata što potvrđuje da je restoran “Schön blick” dobio priznanje “Okusi Zlatne Slavonije” u sklopu nacionalnog projekta “Okusi Hrvatske tradicije” koje inače dobivaju oni objekti u kojima se nude stara tradicijska jela. Priznanje “Okusi Zlatne Slavonije” Schön blicku nije jedino. U sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku”, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije provela je akciju “Zeleni cvijet” u 2011. godini u kojoj je u kategoriji najbolje uređene turističke destinacije prvo mjesto pripalo, ne slučajno već s razlogom, restoranu “Schön Blick”.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88