Krmača se predomislila: Kod Zvečeva iskočila iz prikolice i napravila pravi kaos – bilo je pravo opsadno stanje!

Autor: D.K.

Nesvakidašnji prizor dohodio se danas pred požeškom tvornicom čokolade Zvečevo. U poprilično velikoj prometnoj gužvi, vozače je odlučila nasmijati ni manje ni više nego prava rasna krmača.

– Kupili smo ju u požeškoj kaznionici i prevozili u Bankovce. Na semaforima se odjednom uznemirila i iskočila iz prikolice. U trenu je nastala prava „ofenziva“ jer smo se i mi i neki radnici Zvečeva rasporedili kako bismo ju utjerali natrag u prikolicu. Nije baš bila spremna na suradnju, ali nekako smo ju uspjeli utovariti natrag – prepričava nam Josip, jedan od sudionika ove zanimljive akcije onakav umornom od sinoćnje Kukuruzijade i roštiljade, gdje je bio član organizacijske ekipe i radio za šankom. Samo mu je još ovakva akcija u životu trebala.

Imao je Josip još zanimljivosti u svom životu. Bio je jedan od najpožejnijih neženja u Požeštini i sudjelovao u RTL-ovoj emisiji Ljubav je na selu.

Nakon što su nas na mjesto događaja pozvali naši čitatelji, fotoobjektivom smo uspjeli zabilježiti trenutak kad je krmača već ponovno bila u prikolici. No, kako se isti scenarij ne bi ponovio, gazda je odlučio prikolicu dodatno pojačati, a krmača je dobila suputnika u prikolici koji je budno pazio da ne napravi opet nekakav krmačluk.

Što se krmači u konačnici piše možemo samo pretpostaviti, što ćemo pokušati doznati.

Komentiraj: