Krešimir Pavelić prvak Hrvatske i pobjednik u timskoj Oldtimer motociklističkoj utrci s Mihaljom Nemetom i Mariom Peklićem

Autor: D.K.

Pobjedom na Grobniku Požežanin Krešimir Pavelić postao je prvak Hrvatske u Oldtimer motociklističkoj utrci klasi 6, kojih je održano ukupno šest koje su se bodovale.

Krešimir Pavelić koji vozi za klub Požega promet je u pet utrka bio prvi dok je u jednoj bio treći. Budući da su bodovanja bila presudna za osvajanje titule pobjednika ova zadnja je bila presudna za pobjedničko postolje.

U timskoj utrci Oldtimer koju Krešimir Pavelić s kolegama Mihaljom Nemetom i Mariom Peklićem kao članovi tima Projekt inžinjeringa osvojene su također pobjede i to u svih šest utrka što samo po sebi govori da su apsolutni pobjednici i da je to zavidna pobjeda kojom se pronosi ime grada Požege koji je, uz druge, sponzor vozačima na utrkama.

Dvije utrke u ovoj sezoni vožene su u Požegi, koliko i na Grobniku, a po jedna u Križevcima i Rači.

Pavelić je zahvalio svim sponzorima, županiji svim gradovima i općinama u Požeško-slavonskoj županiji, Projekt inžinjering, Elektro team i drugi.

Mihael Nemet kao novi član kluba Požega promet tima Projekt inžinjering koji je pobjednik na svim utrkama u klasi 7 Oldtimera također se svim sponzorima zahvalio te izrazio želju da se uključi još nekoliko domaćih vozača kako bi mogli zajednički nastupiti i biti još uvjerljiviji pobjednici.

Otvaranjem Glavice i mogućnosti njenog korištenja za očekivati je da će se pojaviti neki mlađi vozač koji će se priključiti i svojim dolaskom osnažiti ekipu koja se natječe na prvenstvima.

-Već od danas trebamo razmišljat o narednoj godini i vožnjama koje su pred nama. Potrebne su ozbiljne pripreme kako bi se polučili dobri rezultati – zaključio je Pavelić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot