Krešimir Pavelić prvak Hrvatske i pobjednik u timskoj Oldtimer motociklističkoj utrci s Mihaljom Nemetom i Mariom Peklićem

Pobjedom na Grobniku Požežanin Krešimir Pavelić postao je prvak Hrvatske u Oldtimer motociklističkoj utrci klasi 6, kojih je održano ukupno šest koje su se bodovale.

Krešimir Pavelić koji vozi za klub Požega promet je u pet utrka bio prvi dok je u jednoj bio treći. Budući da su bodovanja bila presudna za osvajanje titule pobjednika ova zadnja je bila presudna za pobjedničko postolje.

U timskoj utrci Oldtimer koju Krešimir Pavelić s kolegama Mihaljom Nemetom i Mariom Peklićem kao članovi tima Projekt inžinjeringa osvojene su također pobjede i to u svih šest utrka što samo po sebi govori da su apsolutni pobjednici i da je to zavidna pobjeda kojom se pronosi ime grada Požege koji je, uz druge, sponzor vozačima na utrkama.

Dvije utrke u ovoj sezoni vožene su u Požegi, koliko i na Grobniku, a po jedna u Križevcima i Rači.

Pavelić je zahvalio svim sponzorima, županiji svim gradovima i općinama u Požeško-slavonskoj županiji, Projekt inžinjering, Elektro team i drugi.

Mihael Nemet kao novi član kluba Požega promet tima Projekt inžinjering koji je pobjednik na svim utrkama u klasi 7 Oldtimera također se svim sponzorima zahvalio te izrazio želju da se uključi još nekoliko domaćih vozača kako bi mogli zajednički nastupiti i biti još uvjerljiviji pobjednici.

Otvaranjem Glavice i mogućnosti njenog korištenja za očekivati je da će se pojaviti neki mlađi vozač koji će se priključiti i svojim dolaskom osnažiti ekipu koja se natječe na prvenstvima.

-Već od danas trebamo razmišljat o narednoj godini i vožnjama koje su pred nama. Potrebne su ozbiljne pripreme kako bi se polučili dobri rezultati – zaključio je Pavelić.

0 Comment