Krešimir Pavelić i Mario Peklić prvaci u svojim klasama, a Požeški „Sokol“ ekipno najbolji među oldtajmerima

Autor: Jelenko Topić

Požega je više desetljeća izuzetno uspješna u motociklizmu, a to su potvrdile i ovotjedne utrke za Otvoreno prvenstvo Hrvatske na auto-motodromu Glavica koje je organizirao Moto klub „Požega Promet“ i to u kategorijama super-moto, old timeri, brzinci, skuteri te po prvi puta mini-moto. Nastupilo je više od stotinu vozača iz brojnih klubova, a od požeških tro su bili  „Požega Promet“ sa osam i „Sokol“ sa četiri vozača. Utrku je prigodnim riječima otvorio požeški gradonačelnik i saborski zastupnik Darko Puljašić.

Pojedinačno Krešimir Pavelić iz „Sokola“ je prvoplasirani u klasi 6, zatim je Mario Peklić prvi u klasi 3 i  drugoplasirani u klasi 4, dok je Miroslav  Peklić bio drugi u klasi 2 i treći u klasi motocikla s prikolicom.

Moto klub „Sokol“ iz Požege je ekipni prvak među oldtajmerima, a također požeški tim „Autocentar Radić“ dijeli prvo i drugo mjesto sa ekipom „Dora“ iz Nove Rače kraj Bjelovara jer su ostvarili isti broj bodova.

Potporu ovom rezultatu dao je direktor tima Siniša Ćosić iz Osijeka, koji je svesrdno organizirao nastup momčadi. Nastupe je pratilo više stotina gledatelja.

Dobre rezultati postigli su i ostali požeški natjecatelji potvrdivši na taj način mjesto svoga grada u ovom zanimljivom sportu.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »