Kreće odvoz glomaznog otpada, u subotu prema rasporedu u MO Ciglana

Autor: D.K.

Komunalac Požega d.o.o. obavještava korisnike komunalnih usluga da od subote, 7. rujna 2019. godine, kreće odvoz glomaznog otpada na području Požege i prigradskih naselja te općina i gradova na području Požeštine.

Glomazni će se otpad 7. rujna 2019. odvoziti iz domaćinstava na području MO Ciglana i to u ulicama: Ante Starčevića, Eugena Podubskog, Fra Grge Martića, Fra Grgura Čevapovića, Fra Kaje Adžića, Hermine Tomić, Ive Čakalića, Josipa Andrića, Josipa Paviševića, Milke Trnine, Pavla Radića, Rudinska, Svetog Leopolda Mandića, Vilima Justa, Vilme Nožinić, Zelena, Zinke Kunc, Zrinska od k.br. 1-53 i 2-30, Đure Basaričeka, Dr. Ivana Pernara te iz naselja Novi Bankovci, Bankovci, Krivaj, Kunovci, Marindvor, Novi Štitnjak i Štitnjak.

Korisnike komunalnih usluga u navedenim ulicama i naseljima, koji su podmirili svoje financijske obveze prema Komunalcu Požega d.o.o., a žele koristiti uslugu odvoza i zbrinjavanja glomaznog otpada, pozivaju da se jave u Komunalac Požega d.o.o. do petka 6.9.2019. u 13:00, na tel. broj 316 – 878. Glomazni otpad nije dozvoljeno odlagati na javnu površinu, nego ga je potrebno skupiti na hrpu unutar svoje okućnice neposredno uz javnu površinu. Metalni glomazni otpad potrebno je posebno odvojiti od ostalog glomaznog otpada. Stari automobili i građevinski otpad nisu kućni glomazni otpad te molimo korisnike da ove vrste otpada ne iznose!

Reciklažno dvorište Požega

Od svibnja su u Požegi i Pleternici u funkciji reciklažna dvorišta gdje građani mogu potpuno besplatno odložiti više od 40 vrsta različitog otpada. Velik broj građana koristi ovu mogućnost te je za očekivati da će to postati uobičajena praksa.

Raspored odvoza glomaznog otpada možete pogledati na

https://www.komunalac-pozega.hr/images/Plan-odvoza-glomaznog-otpada_2019.pdf

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: