Kreativne i ljetne radionice u organizaciji Podružnice Obiteljskog centra

Martina-Vlašić-i-Mirjana-JugovićPOŽEGA – Centar za socijalnu skrb Požega, Podružnica Obiteljski centar i ovoga ljeta za sve mališane organizira Kreativne i ljetne radionice u kojima se nudi mogućnost kreativnog i veselog druženja.

Mirjana Jugović, predstojnica Obiteljskog centra Požega

-Glavni ciljevi programa su djeci omogućiti kvalitetno i konstruktivno provođenje slobodnog vremena i potaknuti razvoj kreativnih i komunikacijskih vještina. Isto tako, kroz radionice, djeca svoje vještine prenose drugima i na taj način razvijaju osobno zadovoljstvo, empatiju i altruizam – ističe Mirjana Jugović predstojnica Podružnice Obiteljski centar Požega koja naglašava kako se kroz kreativne radionice djeci nude različiti kreativni sadržaji – likovno izražavanje, upoznavanje likovnih tehnika, dramsko izražavanje pomoću štapnih lutaka koje sami izrade i sl. te da se aktivnosti prilagođavaju uzrastu djece.

Kreativne ljetne radionice održavati će se u prostorijama Centra za socijalnu skrb Požega, Podružnice Obiteljski centar, ul. Matije Gupca 6.

Prva kao takva radionica održat će se danas 16.srpnja od 09,30 do 11,00 sati, a naredne radionice će se održavati još 23.srpnja te 20. i 27. kolovoza u istom vremenskom terminu.

Prijave za sudjelovanje djece u programu su obavezne, na telefon 276-165 ili na e-mail: odgajatelj.ocpozega@gmail.com, koji je program za svu djecu besplatan, a materijali su za rad, osigurani i besplatni

 

0 Comment

Send a Comment