Požega.eu

Krađe, prevare, dovršeno kriminalističko istraživanje.....

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

U ponedjeljak 11. srpnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 34-godišnjak s područja Požega da je u vremenu od svibnja do lipnja 2022. nepoznati počinitelj putem transakcija za video igru s bankovnog računa skinuo novčani iznos od preko dvije tisuće kuna.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak 11. srpnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 82-godišnjak da mu je u vremenu od 8. do 11. srpnja 2022. u mjestu Venje nepoznati počinitelj (ili više njih) s gospodarskog objekta otuđio više komada građevinske limarije.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim slovenskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“.

Naime, on je u prosincu 2021. s 41-godišnjakom s područja Požege putem Internet oglasnika dogovorio prodaju IPAD uređaja za novčani iznos od dvije i pol tisuće kuna koji mu je uplaćen, no on do današnjeg dana 41-godišnjaku nije isporučio navedeni uređaj niti mu se više javio.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.