Krađa prometne signalizacije, goriva iz radnog stoja, mobitela, prometne nesreće, alkoholizirani vozač….

Autor: D.K.

U razdoblju od 6. do 29. lipnja 2020., na lokalnoj cesti nedaleko mjesta Blacko, nepoznati počinitelj (ili više njih)  otuđio je dva prometna znaka i više komada oznaka – prometne signalizacije koja označava radove na cesti, a koja je u vlasništvu građevinskog poduzeća sa područja Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Uništenje, oštećenje ili zlouporaba znakova za opasnost“.

Nepoznati počinitelj (ili više njih), razdoblju od 27. do 29. lipnja 2020., u šumskom predjelu nedaleko mjesta Jezero (Čaglin), iz spremnika za gorivo radnog stroja u vlasništvu građevinskog poduzeća sa područja Đakova, otuđio je pogonsko gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „“Krađa“.

U ponedjeljak 29. lipnja 2020., u dopodnevnim satima, u ulici Kolodvorskoj u Jakšiću, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je mobitel u vlasništvu 20-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godiišnjakom sa područja Kaptola, kojeg se sumnjiči da je 3. svibnja 2020., u noćnim satima u Pleternici na prostoru samo uslužne auto praonice, upravljajući osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka i to u vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima zbog nepropisne vožnje unatrag udario u opremu praonice (mlaznicu) i oštetio je, a nakon toga napustio mjesto događaja da oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozili s kojim je upravljao. Njemu će biti izdan prekršajni nalog.

U ponedjeljak 29. lipnja 2020., oko 18 sati, na raskrižju Ulice Svetog Roka i Ulice Tina Ujevića u Požegi, 32-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog skretanja udario je u parkirani osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjakinje, a nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, te je pronađen od strane policijskih službenika i kod istog utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.81 promila. Njemu će biti izdan prekršajni nalog.

Policijski službenik je u ponedjeljak, 29. lipnja 2020., oko 21 sat, u ulici Njemačkoj u Požegi, prilikom kontrole prometa zatekao 53-godišnjaka koji je bio pod vidnim utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom požeških registarskih oznaka, a koji je odbio ponuđeno ispitivanje na alkoholiziranost. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja  on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88